Bookstart 2019 - možnost doobjednávek a nových registrací


Registrační a doobjednávkový formulář Bookstart 2019 opět otevřen!

Oznamujeme knihovnám, které již jsou zapojené v projektu nebo se právě zapojit chtějí, že je ještě k dispozici omezený počet setů Bookstart na rok 2019, které je možné na adrese http://www.sknizkoudozivota.cz/pro-knihovny/registracni-formular/ do vyčerpání kapacity objednat. Cena 80 Kč /set včetně DPH.

Cena zahrnuje: dárkový set složený ze skládačky pro dítě, metodického textu pro rodiče, tištěného seznamu doporučené četby pro společné čtení, pevné obálky a audioknihy (tuto sponzorsky dodává Audiotéka), včetně balného a nákladů na dopravu.

V  projektu S knížkou do života  http://www.sknizkoudozivota.cz/ je aktuálně zapojeno 140 knihoven. Každá zapojená knihovna obdrží tištěnou metodickou příručku Jak na projekt S knížkou do života.

Zájemci najdou registrační formulář na webu projektu http://www.sknizkoudozivota.cz/pro-knihovny/registracni-formular/ .

Vyplněním formuláře a jeho odesláním souhlasí knihovna s podmínkami projektu, které najde na http://www.sknizkoudozivota.cz/pro-knihovny__trashed/pravidla-projektu-a-podminky-ucasti/.

Po odeslání objednávkového formuláře bude objednávka potvrzena na uvedené kontaktní maily. Objednateli (knihovně / zřizovateli) bude vzápětí odeslána faktura s 30 denní splatností a zásilka setů. Dotazy a připomínky adresujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Další kontakty projektu viz http://www.sknizkoudozivota.cz/kontakt/ .

Knihovny by měly sety předat rodičům a jejich dětem v průběhu roku 2019 při různých příležitostech, jako je vítání občánků, slavnostní předávání v knihovně. Zároveň by měly během roku připravit setkání a programy pro tuto skupinu uživatelů v souladu s podmínkami programu S knížkou do života.

Za tým projektu Bookstart se srdečným pozdravem

Mgr. Barbora Čižinská
Bc. Kateřina Hubertová
Knihovna města Hradce Králové
Wonkova 1262/1a
500 02  Hradec Králové
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.