Národní týden manželství 2023

Celorepubliková akce Národní týden manželství připadá každoročně na valentýnský týden a Znojmo ani v letošním roce nezůstává pozadu. Národní týden manželství je příležitostí pro všechny páry zaměřit se na svůj vztah. Valentýn je synonymem romantiky a týden manželství se jí určitě nebude vyhýbat. Stejně tak se akce zaměří na přátelství, komunikaci, odpuštění a radosti, které by v manželství neměly chybět.
 

Město Znojmo pod záštitou Rodinné a seniorské politiky a ve spolupráci s mnoha organizacemi oslaví Národní týden manželství ve dnech 13. – 19. února 2023. Mottem pro tento rok jsou „Manželské kontrasty“. Program nabízí veřejnosti nejrůznější aktivity v podobě besed, workshopů, přednášek, darování krve či sportovních aktivit, a to nejen pro manželské páry. 

Více informací najdete Facebooku Rodinná a seniorská politika města Znojma (přímý odkaz https://bit.ly/3I7NpHn) nebo webové stránky města www.znojmocity.cz a ostatních subjektů, kde vždy najdete aktuální informace. Podrobnější program naleznete i v přiloženém letáku.

Národní týden manželství 2023