Hry na ven

MÖLKKY: DŘEVĚNÉ KUŽELKY

Počet hráčů: 2 +

Věk: 5 +

MÖLKKY: DŘEVĚNÉ KUŽELKY

Mölkky jsou skvělá venkovní hra z Finska, která dobývá celý svět.

Hra je vhodná pro každého bez rozdílu věku, pohlaví a fyzické zdatnosti. Je to vynikající způsob, jak poznat nové lidi nebo jak posilovat vztahy s rodinou, přáteli nebo spolupracovníky. Není potřeba žádné fyzické síly, úspěch je založen na kombinaci náhody a přesnosti házení. Vše, co potřebujete, je venkovní prostor – zahrada, park nebo trávník na vsi – pár přátel a sada kolíků Mölkky.

Pravidla jsou velmi jednoduchá. Každá kuželka má svoje číslo. Buď dostanete tolik bodů, kolik má sražená kuželka nebo – pokud jich srazíte více – dostanete tolik bodů, kolik kuželek spadlo. Vítězí hráč, který jako první dosáhne přesně 50 bodů. Pozor! Pokud byste měli získat více než 50, klesá vaše skóre na polovinu, tedy na 25 bodů.


HURÁ VEN!: 21 HER POD ŠIRÉ NEBE

Počet hráčů: 2 +

Věk: 2 +

HURÁ VEN!: 21 HER POD ŠIRÉ NEBE

Drapněte své děti, rodinu, kamarády a HURÁ VEN!

Hurá ven! je soubor známých i méně známých venkovních her. Hlavní hrou v krabičce jsou Sběratelé. Rychlá poznávací a pohybová hra, která bude bavit i menší děti. Princip je jednoduchý. Každý hráč si vylosuje kartu s vlastností, kterou musí najít ve svém okolí (doma, na zahradě, během přestávek na výletech atd.). Když předmět s danou vlastností přinese nebo se ho dotkne, bere si další kartičku.

Každá kartička má originální ilustraci a popisek v češtině, slovenštině a angličtině, a tak je karty možné použít i k procvičení 32 anglických slovíček.