Společenské - párty hry

ACTIVITY SPECIAL

Počet hráčů: 3 +

Věk: 12 +

ACTIVITY SPECIAL

Předveď, popiš, nakresli, máš 3 300 možností. Předveďte roj včel, popište chuchvalec, nebo nakreslete kozí bradku ... Troufnete si?

Díky možnosti vyvolat bitvu se soupeřem získává tato jedinečná hra vzrušující náboj. V mnoha okamžicích je teď možné ovlivnit, jestli váš team půjde na již obsazené pole, a tím zpomalí soupeře. Hra Activity je kombinací kreativních herních elementů. Pojmy jsou vysvětlovány pomocí kreslení, opisu nebo pantomimy a spoluhráči je musejí uhodnout.

Hra Activity special se od jiných her Activity liší tím, že všechny pojmy jsou dvouslovné. A každou část je potřeba předvádět jiným způsobem. Takže třeba dostanete k napovídání pojem Novinářská kachna. Hráč tedy musí zvukem vysvětlit novináře (třeba napodobit zvuk psacího stroje) a poté vysvětlit kachnu pomocí pantomimy.        


PŘINES SI SVOU KNIHU

Počet hráčů: 3 – 8

Věk: 12 +



Najděte si libovolnou knihu ve svém okolí (román, kuchařku, turistického průvodce …). Nebojte se popustit uzdu své fantazii. Posaďte se do kruhu. Poté se pokuste co nejrychleji najít ve své knize úryvek co nejvtipněji odpovídající zadání. Kdo získá jako první předepsaný počet karet, vítězí.


TO JE OTÁZKA!

Počet hráčů: 3 – 6

Věk: 12 +



Jak dobře znáte své spoluhráče? Bylo by horší žít bez dveří nebo bez facebooku? Co myslíte, že druhý odpoví? Hlasujte a dozvíte se to!

Při této hře si procvičíte svou empatii a zjistíte, jak dobře znáte své kamarády. Hráči odpovídají na dilematické otázky a snaží se odhadnout odpovědi svých soupeřů.


PICTOMANIA

Počet hráčů: 3 – 6

Věk: 9 +



Co to tam ten člověk kreslí? Jasně, to musí být plovoucí podlaha! Nebo je to plavecký bazén? Ne, ten to být nemůže, protože támhle někdo kreslí fotbalový stadion!

Pictomania je bláznivá party hra, v níž se hráči snaží co nejrychleji a nejpečlivěji nakreslit zadaný obrázek, a zároveň co nejdříve uhodnout, co kreslí jejich soupeři.


PLAY!: STAŇ SE HVĚZDOU INTERNETU

Počet hráčů: 2 – 6

Věk: 8 +



Vyzkoušejte si být slavným YouTuberem a staňte se hvězdou inter

Čekají vás šílené challenge, vědomostní otázky z online světa a mnoho dalšího. Pracujte tvrdě na své kariéře, o které sní spousta lidí po celém světě.

Nejbláznivější stolní hra ever!


VĚŽ VELKÁ BAREVNÁ

Počet hráčů: 2 +

Věk: 6 +



Při této hře otestujete svou šikovnost a trpělivost.

Pravidla jsou velmi jednoduchá:  Na stole se postaví věž ze všech kamenů (každé patro ze 3 kamenů) a hráči se střídají v pořadí a postupně s snaží opatrně jeden kámen z věže vytáhnout, aniž by věž spadla. Kostka jim určí, kterou barvu kamene mají právě tahat. Poté, co kámen vytáhnou, položí jej opět nahoru na věž. Vždy se musí nové patro dokončit, než se začne stavět jiné a je dovoleno používat pouze jednu ruku! Komu věž spadne, prohrál.


PŘÍRODNÍ ZAHRADA ANEB STAŇ SE ZAHRADNÍM ARCHITEKTEM

Počet hráčů: 2 +

Věk: 7 +



Společenská hra pro hráče ve věku 7–99 let. Můžete si v ní vyzkoušet, jak naplánovat zahradu, aby byla nejen k užitku člověku, ale zároveň i domovem mnoha zvířecích obyvatel. Hru lze hrát ve třech různých variantách, podle toho, jak náročnou ji potřebujete. Vyhrají si s ní především mladší a starší školáci, ale i dospělé bude bavit, když se přidají. Krabička obsahuje herní pomůcky pro dva hráče.


LAMA

Počet hráčů: 2 – 6

Věk: 8 +



Společenská karetní hra Lama se skvěle hodí pro děti, které si chtějí zahrát jednoduchou hru s kamarády nebo rodiči. Veselá lama vám určila úkol: musíte se zbavit karet a získat co nejméně trestných bodů. Zvládnete to? Zariskujete a počkáte, nebo hru vzdáte? Hra Lama podporuje strategické myšlení a rychlé rozhodování, což se dětem bude jistě hodit. Hráči se postupně zbavují karet, za ponechané karty získávají trestné body. Hráč s nejméně trestnými body vyhrává.


ZBODNI SALÁT

Počet hráčů: 2 – 6

Věk: 14 +



Zbodni salát je rychlá a zábavná hra pro celou rodinu. Je v ní přes 100 způsobů, jak získávat body! Každý může sledovat jinou strategií a každá partie je jedinečná!

Dobírejte kombinace bodovacích karet a zeleniny z neustále se měnícího trhu.

Smíchejte zeleninu a její bodování a zbodněte ten nejvýživnější salát!

Hra končí v momentě, kdy dojdou všechny karty na stole. Hráči si pak spočítají body, které udávají kombinace receptů a jimi nasbíraných kusů zeleniny. Hráč s nejvyšším součtem bodů se stává vítězem.


MEDVĚD WRR: KARETNÍ HRA

Počet hráčů: 2 – 4

Věk: 7 +



Vžijte se do kůže medvěda Wrr a zabraňte proradným pirátům uskutečnit jejich velkolepý plán!

Medvěd Wrr je karetní hra na motivy stejnojmenné knihy - toto unikátní spojení vám umožní znovu prožít všechna medvědova dobrodružství z knihy. Poutavý design, jednoduchá pravidla a svižný průběh hry, to vše zaručuje mnoho neopakovatelných zážitků. V karetní hře Medvěd Wrr je úkolem hráčů najít 4 součástky tiskařského stroje v balíčcích karet, které reprezentují 4 různé knihy. Kdo je nasbírá jako první, vyhrává.


PŮDNÍ KVARTETO: KDO, CO A JAK VYTVÁŘÍ PŮDU

Počet hráčů: 3 – 8

Věk: 6 +



Půda je plná života, který zůstává našim očím skrytý. Tato hra vám jej ale rychle odhalí.

Díky Půdnímu kvartetu snadno porozumíte, jak se půda tvoří: osm kvartet představuje činitele, kteří se na vzniku půdy podílejí, a každá karta obrázkem s krátkým popisem přibližuje procesy, jež v ní probíhají.


VOBLUDÁRIUM: ZRŮDIČKY A FUJTAJBLÍCI

Počet hráčů: 2 – 4

Věk: 6 +



S touto vtipnou karetní hrou se ocitnete na planetě plné „obludek“, které si musíte podmanit.

Karetní hra v originálním designu se skupinkou šíleně roztomilých příšerek. Každá z nich má na kartě vyjmenované své kvality – samotná roztomilost je jedna z nich. Dále nás zajímá strašidelnosti, hlad, smrad a sliz.

Všechny karty se rozdělí mezi hráče, každý má pak před sebou hromádku rubem nahoru. Hráč, který začíná, se podívá na vrchní kartu a vyhlásí kategorii, v níž se soupeří (např. sliz). Všichni hráči pak vyloží vrchní kartu svého paklíku. Kdo má nejvyšší hodnotu, bere všechny karty ze stolu.


SIMILO: STRAŠIDLA

Počet hráčů: 2 – 8

Věk: 7 +



Hledáte boha hromu či vína? Člověka či nestvůru? Američana či Francouze? Vynálezce či královnu?

Similo je kooperativní deduktivní hra, ve které musíte najít jedno ze strašidel na základě nápověd od jiného hráče. Daný hráč však smí napovídat pouze pomocí karet dalších strašidel. Dokážete společně najít tu pravé strašidlo?

Zatímco jeden hráč představuje „napovídače“, ostatní se snaží uhádnout tajnou postavu. Hádají celkem ze 12 postav, které jsou vyloženy v mřížce. Hráč, který napovídá, má v ruce k dispozici vždy 5 karet, jejichž pomocí se ostatní snaží nasměrovat ke správné postavě. Ostatní hráči pak na základě této nápovědy odstraňují z mřížky postavy. Cílem je, aby na stole zůstala nakonec pouze tajná postava. Na hádání mají celkem 5 kol.


SIMILO: SAFARI

SIMILO: HISTORIE

SIMILO: POHÁDKY

SIMILO: BÁJE

SIMILO: ZVÍŘATA

SIMILO: HARRY POTTER

Počet hráčů: 2 – 8

Věk: 7 +



Similo: Safari je kooperativní deduktivní obrázková hra určená pro 2 a více hráčů. Hráči na stůl vyloží 12 karet s tématem safari zvířat a jeden z hráčů vždy napovídá pomocí karet nápovědy. Pokud kartu nápovědy zahraje svisle, znamená to, že hledaná postava má s postavou z nápovědy něco společného. Vodorovně vyložená karta značí, že je mezi postavami velká odlišnost. Podaří se vám pomocí nápověd odhalit hledanou postavu?

Kromě verze Safari nabízíme ještě verze Pohádky, Báje, Zvířata, Historie, Harry Potter.  Jednotlivé varianty hry lze mezi sebou kombinovat.


MARIÁŠ JEDNOHLAVÝ

MARIÁŠ DVOUHLAVÝ

CANASTA – BRIDGE – JOKER


MARIÁŠ JEDNOHLAVÝ   MARIÁŠ DVOUHLAVÝ   CANASTA – BRIDGE – JOKER
 
  

Společenské karetní hry.


KOSTKY: CESTOVNÍ HRA

Počet hráčů: 2 +

Věk: 7 +

KOSTKY: CESTOVNÍ HRA

Klasická hra, při které se hráči hodem kostkami snaží vytvořit různé číselné kombinace. Při hře báječně vytrénujete schopnost nenechat se rozčílit. Je totiž hlavně o náhodě a štěstí. Protože ale kostky nevyžadují žádné specifické schopnosti, jsou rovnocennými soupeři jak dospělí, tak děti  - většinu her zvládnou už malí školáci. Nenáročná zábava se navíc hodí i na party s kamarády.

Balení vhodné na cesty.


PARKY

Počet hráčů: 1 – 5 

Věk: 9 +

PARKY

Ujměte se role turistů a vyrážejte na treky v průběhu všech ročních obdobích do amerických národních parků.

Hráči na sebe vezmou roli dvojice turistů vydávajících se během každého ze čtyř ročních období na různé trasy po amerických národních parcích. V každém z následujících období je čeká jiná a o něco delší trasa. Hráči budou v tazích posouvat své turisty skrze dechberoucí lokace, na nichž mohou vykonávat užitečné akce. V cíli každé trasy se pak mohou rozhodnout nasbírané zážitky proměnit v návštěvu některého z národních parků, za což utrží vítězné body. Cílem hráčů je na konci roku zajistit svým turistům co nejpůsobivější zážitek díky navštíveným parkům, pořízeným fotografiím či splněným osobním přáním.


PARKY: NA CESTÁCH

Počet hráčů: 2 – 4 

Věk: 10 +

PARKY: NA CESTÁCH

Parky – Na cestách je zjednodušenou cestovní verzí oceňované rodinné hry Parky.

Hráči se pohybují po destičkách stezky se svojí herní figurkou – turistou a sbírají přitom různé suroviny, za něž mohou na konci a začátku stezky získávat odznaky. Figurku lze posunout vždy o 1 či 2 pole kupředu a hráči se musí snažit své tahy optimalizovat tak, aby jim protihráči cenné odznaky „nevyfoukli“. Cílem hry je získat co nejvíce bodů za nasbírané odznaky a fotografie.


UNO: HARRY POTTER

UNO: MINECRAFT

UNO: MIMONI 2

Počet hráčů: 2 – 10

Věk: 6 +

UNO: HARRY POTTER   UNO: MINECRAFT   UNO: MIMONI 2
 

Pokud znáte klasickou karetní hru Prší, pak není třeba Uno nijak podrobně popisovat. Je založené na stejném principu, jenom zpestřené o několik pravidel navíc.

Na začátku hry si hráči rozdají po sedmi kartách. Poté se střídají v odhazování karet: hráč, který je na tahu, smí odhodit kartu, která se shoduje v barvě či hodnotě s kartou ležící na vrchu odhazovacího balíčku. Pokud takovou nemá, lízne si místo ní novou a případně ji ihned odehraje. Speciální karty mohou blokovat soupeřův tah či ho donutit brát více karet, další určují barvu či otáčejí směr hry. V jedné z herních variant si hráči navíc vyměňují karty, které mají v ruce.


UNO: DOS

Počet hráčů: 2 – 4

Věk: 7 +

UNO: DOS

Tvůrci karetní hry UNO už dlouho věří, že dva jsou lepší než jeden, a teď už vám svoji myšlenku představují oficiálně!

Pokud vás baví klasická hra UNO, pak si UNO DOS zamilujete! Ve své oblíbené hře UNO™ se snažíte vy nebo váš tým jako první nasbírat 500 bodů, které dostáváte, když se vám podaří nejrychleji ze všech zbavit se všech karet, které máte v ruce. Díky akčním kartám navíc můžete hru ztížit svým soupeřům.

Tato verze oblíbené karetní hry však přináší změnu v pravidlech!

Pokud budete mít v ruce poslední dvě karty, nezapomeňte vykřiknout „Dos!“ Vyzkoušejte tuto rodinnou hru a hned pochopíte, proč je už tolik let oblíbená.


UNO: FLIP

Počet hráčů: 2 – 10

Věk: 7 +

UNO: FLIP

Uno Flip je další variantou klasické karetní hry UNO.

Je to přiřazovací hra, kterou znáte, obohacená o vzrušující nové zvraty – jako je oboustranný balíček karet, speciální karta FLIP a přísnější tresty – které dávají klasickému hraní konkurenční výhodu. V balíčku je „světlá strana“, která se hraje jako klasické UNO ™, a „temná strana“, kde jsou pokuty velmi tvrdé. Zahrajte kartu FLIP a všechny karty ve vaší ruce, hrací balíček a balíček odhozených karet a se otočí a odhalí zcela novou sadu čísel a barev na opačné straně! Držitel karty FLIP určuje, zda hrajete na světlé straně nebo na temné straně balíčku – a kdy se to přemění zpět. Temná strana balíčku obsahuje nové akční karty, které to opravdu rozpohybují, jako karty Naber si 5 a Přeskoč všechny. Vytvořte strategii, abyste svou konkurencí otřásli, a buďte první, kdo se zbaví svých karet a vyhraje.  


TIPNI SI: TOHLE VÍM NAPROSTO PŘESNĚ …

Počet hráčů: 3 – 6 

Věk: 12 +

TIPNI SI: TOHLE VÍM NAPROSTO PŘESNĚ …

Dokážete odhadnout, jak dlouho spí žirafa? Jak vysoký byl nejvyšší člověk na světě? Tipujte, sázejte na odhady své či svých spoluhráčů a hlavně se dobře bavte!

V párty hře Tipni si budete odhadovat rychlost, délku, výšku, hmotnost nebo třeba správný letopočet. Pokud si svým tipem nebudete jistí, můžete si vsadit i na svého soupeře! Během hry Tipni si se dozvíte vtipnou formou spoustu zajímavých informací, rekordů a kuriozit.

V této párty hře najdete 1 188 otázek rozdělených do 6 okruhů: společnost, fauna a flóra, věda a technika, stalo se, sport.


CO TO ČMÁRÁŠ?

Počet hráčů: 3 – 7

Věk: 12 +

CO TO ČMÁRÁŠ?

Dokážete nakreslit stíhačku? Samozřejmě že ano! Ale co když některý z hráčů kreslí sousedku od vedle, zatímco ostatní kreslí letadlo? Při této originální párty hře se zaručeně pobavíte! Vůbec nezáleží na tom, zda umí hráči dobře kreslit, či nikoliv. Podstatný je dobrý nápad a bystrý odhad.
 
Náhodně si vylosujete číslo 1, 2 nebo 3 a vaším úkolem je nakreslit odpovídající pojem z karty. Poté musíte tipovat, co kreslili ostatní hráči. Body ve hře získáte za správné hádání i za to, když váš obrázek někdo uhodne. 


MARIPOSAS: RODINNÁ HRA O PUTOVÁNÍ MOTÝLŮ

Počet hráčů: 2 – 5

Věk: 10 +

MARIPOSAS: RODINNÁ HRA O PUTOVÁNÍ MOTÝLŮ

Mariposas je rodinná desková hra o fascinujícím putování motýlů monarchů stěhovavých. Hráči díky pohybu po herním plánu a sbírání sad karet zažijí úžasnou cestu motýlů, kteří se každé jaro vydávají na pouť z Mexika až na východ Severní Ameriky a na podzim se vracejí zpět.

Hra probíhá ve třech etapách představujících tři roční období. Motýli hráčů se tak na jaře budou snažit dostat co nejdále na sever, v létě obsáhnout co největší území a na podzim se vrátit zpět na jih. V každém následujícím období mají hráči k dispozici o tah více, než v tom předchozím. Na konci každého období pak nastává sčítání bodů. Vítězem hry se na konci podzimu stane hráč, jemuž se podařilo získat největší počet vítězných bodů.


MAZANÝ LIŠÁK: NÁSLEDUJTE STOPY

Počet hráčů: 3 – 6 

Věk: 12 +

MAZANÝ LIŠÁK: NÁSLEDUJTE STOPY

Mazaný lišák je kooperativní párty hra, ve které společnými silami hledáte slovo – trofej – na základě nápověd na kartách.

Hráči‑stopaři se snaží uhodnout klíčové slovo na základě jednoduché úvodní nápovědy tak, že v průběhu několika kol píší své tipy na kartičky stop a hráč‑lišák, který jako jediný hledané slovo zná, jim pomocí žetonů sděluje, kolik tipů míří správným směrem. V případě úspěchu pak vyhrávají všichni (včetně lišáka).


TELEPATIE: ORIGINÁLNÍ PÁRTY HRA

Počet hráčů: 2 +

Věk: 8 +

TELEPATIE: ORIGINÁLNÍ PÁRTY HRA

Mysli na to, na co myslím já! Objevte kouzlo telepatie!

Hra obsahuje 330 kartiček s obrázky nebo napsanými slovy. Hráči hrají ve dvojicích. Vezmou si kartu a k danému slovu nebo obrázku každý skrytě napíše slova (asociace), které ho napadnou. Políčka na herním plánu určí, kolik slov musíte vymyslet. Poté se zapsaná slova porovnají a za každou shodu získává tým 1 bod. Ale pozor! Cestu k cíli vám ztíží či zjednoduší speciální pole Zeměkoule, Jdi zpět a Dvojnásobek bodů.


SPLAŠENÝ KUŘE

Počet hráčů: 3 – 6 

Věk: 6 +

SPLAŠENÝ KUŘE

Geniálně jednoduchá a třeskutě zábavná rodinná karetní hra, navíc v originálním balení, které se vejde do kufru i batůžku.

Všichni hráči naráz otočí jednu kartu ze svého balíčku. Na každé kartě je zobrazena jedna ze čtyř akcí (Ducák, Trsoň, Točník, Splašený kuře). Hráč se snaží co nejrychleji najít parťáka, s nímž by mohl akci provést.

Splašený kuře je hra, při které se natropí spousta hluku, ale hráči se nenudí ani na vteřinu. Hra je vhodná pro děti, na školní výlety, tábory, ale i jako párty hra pro dospělé.