Postřehové hry

BYSTROOČKO

Počet hráčů: 2 – 6

Věk: 6 +

BYSTROOČKO

Roztočte to a vyhrajte ve hře Bystroočko!

Každý hráč má své oboustranné kolo, které má na každé své straně obrázky, jež jsou viditelné skrze tři otvory. Kolo probíhá tak, že se otočí jedna karta s obrázkem a následně se všichni snaží najít daný výjev na správné straně jejich kola. Kdo jako první najde stejný obrázek jako je na kartě, ten ji dostane k sobě jako bod. Vyhrává hráč, který má u sebe nejvíce karet.

Hra Bystroočko obsahuje i několik herních variant, z nichž mnoho je postaveno na tom, že se každé kolo určí vedoucí hráč a ten bude ostatním dávat nápovědy typu "Tento předmět začíná na D.", "Tento předmět se rýmuje se sardel." či  "Tato věc nosí klobouk." Ostatní hráči se pak snaží co nejrychleji najít obrázek, který tomuto zadání odpovídá. Kdo ho najde jako první, dostane bod a stane se vedoucím hráčem pro další kolo.


TACO, ČAPKA, DORT, DÁREK, PIZZA

Počet hráčů: 2 – 8

Věk: 8 +

TACO, ČAPKA, DORT, DÁREK, PIZZA

Tato hra vás pozve na výroční oslavu mexického tacos. A přijdou na ni i noví kamarádi, např. jednorožec.

Taco, čapka, dort, dárek, pizza je bláznivá postřehová karetní hra, ve které neustále opakujete pět slov – ale přitom musíte být bez přestání v pozoru. Když se totiž slovo shoduje s právě otočenou kartou, musíte ji zaplácnout dříve než soupeři.

Hra má velmi jednoduchá pravidla, rychlé tempo a malé balení. Je tak ideální hrou na cesty.


DUCH! FEZTOVNÍ VYDÁNÍ!

Počet hráčů: 2 – 8

Věk: 8 +

DUCH! FEZTOVNÍ VYDÁNÍ!

Myš! Kniha! Křeslo! Láhev! Duch! Soudek! Fez!

Ve hře je 7 různých dřevěných předmětů. Na kartách jsou obrázky těchto předmětů, ovšem ne vždy ve správných barvách. Hra obsahuje 2 varianty – jednodušší a náročnější. Příklad: Na kartě je modrý duch a červená myš. Ve hře žádný modrý duch, ani červená myš nejsou. Cílem je tedy vzít (zelenou) láhev, protože na kartě není zobrazena ani láhev, ani zelená barva. Nově přidaným předmětem je fez. Ten se využívá k tomu, že je s ním možné zakrýt jakýkoliv další předmět na stole. Právě uhodnout, který předmět se po celou hru skrývá pod kloboučkem, vytváří hru ještě náročnější.


PANIC LAB

Počet hráčů: 2 – 10

Věk: 8 +

PANIC LAB

Dokážete co nejrychleji najít měňavku, která utekla z laboratoře?

Úkolem hráčů je co nejdříve nalézt měňavku, která utekla z laboratoře. Hodem speciálních kostek zjistíte, ze které laboratoře a jakým směrem měňavka utekla i jak vypadá. Nejrychlejší hráč, který ukáže na správnou kartu měňavky, získává bod. Ale pozor! Měňavka k útěku používá nejen ventilace, ale na své cestě potkává i mutační komory, kde dokáže změnit jak svůj tvar, barvu i vzor.


DOBBLE: ČESKO

DOBBLE: CLASSIC

DOBBLE: HARRY POTTER

DOBBLE: ZOO

DOBBLE: L. O. L. SURPRISE!

Počet hráčů: 2 – 8

Věk: 6 +

DOBBLE   DOBBLE   DOBBLE

Oblíbená rodinná hra zaměřená na rychlost, postřeh, reflexy!

Na každé z 55 kulatých karet je osm odlišných symbolů. Každé dvě karty spolu mají společný pouze jeden. Hráči ve hře hledají dva stejné symboly na kartách při různých verzích hry (v pravidlech je popsáno celkem 5 variant hry). Super jsou kulaté karty i jednoduchá pravidla vysvětlená doslova za pár sekund. Vyzkoušejte i Vy hru Dobble a budete nadšení, jak zábavná může tato jednoduchá hra být!