Nová služba - výdejní box

Vytisknout

V úterý 28.2.2023 proběhlo slavnostní zahájení provozu VÝDEJNÍHO BOXU (bezkontaktní výdejní služba knihovny) za účasti zástupců města Znojma - místostarostky Bohumily Beranové, vedoucí Odboru školství, kultury a památkové péče Ing. Denisy Krátké a ředitelky MěK Znojmo Mgr. Jany Sikorové.

Pokud jste registrovaný čtenář s platnou registrací a vyrovnanými závazky, můžete si své objednávky z fondu knihovny vyzvednout prostřednictvím výdejního boxu nezávisle na provozní době knihovny.

Výdejní box je umístěn ve spodní části autobusového nádraží, je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Služba je ve zkušebním režimu a je zdarma.


Jak výdejní box funguje

Prostřednictvím výdejního boxu lze vyzvednout předem objednané dokumenty z fondu v hlavní budově na Zámečnické ulici 288/9 (knihy, časopisy, zvukové dokumenty, hry).

Služba je limitovaná velikostí jednotlivých boxů, může se tedy stát, že větší dokumenty (např. společenské hry) nebude možné do výdejního boxu uložit. Pokud se tak stane, upozorníme vás telefonicky nebo e-mailem.

Objednávky se zadávají telefonicky na čísle 515 224346, na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo přímo v Online katalogu přes tlačítko Získat. Rezervovat do boxu lze pouze knihy, které jsou dostupné a nejsou rezervované.

Dokumenty budou ve výdejním boxu připraveny do 2-5 dní od chvíle objednání.

Výpůjčky zaevidujeme do výpůjčního systému a po uložení do výdejního boxu obdržíte výzvu k vyzvednutí (včetně lhůty a kódu pro vyzvednutí) na e-mail nebo jako SMS na telefonní číslo, které máte uvedeny ve svém čtenářském kontě.

Lhůta pro vyzvednutí jsou od okamžiku vložení 3 dny.

Pokud si nemůžete knihy v termínu vyzvednout, kontaktuje nás na výše uvedených kontaktech. Pří opakovaném nevyzvednutí objednaných dokumentů Vám může knihovna tuto službu příště odepřít.

Na displeji výdejního boxu zadejte kód, který máte v oznamovací SMS nebo v e-mailu. Po otevření schránky si všechny dokumenty vyzvedněte a dvířka zavřete.

Po vyzvednutí do schránky nic nevkládejte, výdejní box neslouží pro vracení dokumentů.

Nákup výdejního boxu byl částečně hrazen z dotace Ministerstva kultury ČR VISK 3. logo mk cr

Nová služba - výdejní box, slavnostní zahájení provozu   Nová služba - výdejní box, slavnostní zahájení provozu
Výdejní box   Umístění výdejního boxu