Měli jste poslední dobou problémy se čtením knih od společnosti Palmknihy?

Vytisknout
Vážená knihovno,
v souvislosti s chybami v aplikaci Palmknihy se chceme ještě jednou omluvit za komplikace, které se mohly objevit po jejím zveřejnění. Zároveň děkujeme za trpělivost a veškerou zpětnou vazbu, která nám pomohla k tomu, aby ji mohli naši IT dodavatelé průběžně opravovat.
Vydali jsme mezitím velké množství aktualizací řešící každý jednotlivý závažný problém a nyní pro Vás máme verzi odstraňující poslední z nich, která je dalším krokem k pohodlnějšímu digitálnímu čtení. Nemůžeme Vám bohužel garantovat 100% jistotu, že se v aplikaci již nikdy žádná chyba neobjeví, ale můžeme Vám slíbit, že při objevení chyby uděláme vše proto, aby byla co nejrychleji opravena společně s její příčinou.
Jak nainstalovat novou verzi?
Nová aktualizace má číslo 1.0.53 pro iOS a 1.0.55 pro Android. Získáte ji kliknutím na tlačítko “Aktualizovat” v Google Play či App Store při vyhledání aplikace Palmknihy.
S největší pravděpodobností se Vám aktualizace stáhne sama, pokud to tak máte v nastavení zařízení povolené. Jakou verzi aplikace máte, zjistíte přímo v aplikaci: Nastavení > o aplikaci > verze aplikace.
S pozdravem a přáním krásného adventního týdne,
Jana Vepřeková a celý tým Palmknih