Zakončení Babylonu 9.5.2022

V pondělí jsme se v knihovně naposledy potkali v rámci Babylonu, aneb konverzačního pondělí. Naposledy samozřejmě pouze pro tento školní rok.

Tentokrát mezi nás přišli i účastníci ze zahraničí, a tak jsme mezi sebou měli i rodilou Japonku a Rakušanku. Věkové rozpětí našich návštěvníků je 3 až 83 let! A protože se scházejí lidé s podobným zájmem procvičovat si jazyk, nevadí nám ani směsice jazyků, ani věkový rozptyl. Naopak! Krásně se vše doplňuje, na našich setkáních vládne skvělá atmosféra a hodina a půl, kterou pro sebe máme vyhrazenou, vždycky uteče jako voda.

Úplně nová akce knihovny, která si za 10 měsíců svého trvání našla svoje příznivce, se osvědčila a jsme rádi, že do příštího roku budeme moct vkročit v posílené sestavě a s vidinou, že každý druhý měsíc budeme v cizích jazycích konverzovat v knihovně v Retzu.

Mnohokrát děkuji všem účastníkům za to, jak se zapojovali do našich setkání, s jakým nasazením konverzovali, jak se na sebe těšili! A s radostí můžu říct, že kdo k nám přišel, tomu s námi bylo fajn. Díky za to!

Těšit se na setkání se všemi zájemci o konverzaci v cizích jazycích budeme opět v příštím školním roce, první setkání se uskuteční 12.9.2022 (pondělí) od 10 do 11,30 hodin.

Zakončení Babylonu 9.5.2022   Zakončení Babylonu 9.5.2022