Říjen v knihovně

Říjen v knihovně

Knihy

Tento měsíc byl v naší knihovně na akce hodně bohatý. Na jedné z besed na téma "Co jsem četl v září", jsme přivítali děti ze ZŠ Jubilejní park třídu 3.A. Děti vyprávěly svým spolužákům o knize, která je minulý měsíc zaujala a zároveň si ji zapsaly do čtenářského deníku. Pro někoho možná nuda, ale některá vyprávění byla zajímavá, že já sama bych si některou z knih přečetla. Za odměnu jsme deníky vyfotili, takže se na ně můžete podívat.

A protože máme letos pěkně barevný podzim, připravili jsme si pro vás, milé děti, o podzimních prázdninách výtvarnou dílnu pod názvem "Podzimní listování, aneb veselé listy".

Mysleli jsme si že, když jsou prázdniny přijde jen pár dětí, ale nakonec se jich sešlo 15, takže jsme byli mile překvapeni. Možná si říkaly žádné sezení doma u televize nebo počítače, ale dopoledne pěkně do knihovny. Děti vybarvovaly listy, vystřihovaly je, vyráběly různé lesní skřítky, dokonce se podařilo i vytvořit barevný podzimní strom. Všichni se jsme se dobře bavili a tak nám dopoledne rychle uteklo.

Pozvánky a informace o tom, co je v dětské knihovně nového se dozvíte na našich webových stránkách a pokud vás některá z akcí zaujme, rádi vás zde přivítáme.

Listy

Říjen v knihovně

Říjen v knihovně

Říjen v knihovně

Říjen v knihovně

Říjen v knihovně

Říjen v knihovně

Říjen v knihovně